Поділитися
X

Солодкі новорічні подарунки і солодкі набори оптом 2023-2024

Цікаві факти про новорічні подарунки

29 квітня 2019 р. 18:50

Цікаві факти про новорічні подарунки
Дарувати солодкі подарунки та сувеніри на Новий рік - це традиція, якій багато років. Особливо чекають на це свято діти, адже вони вірять у дива, шукають подарунки під ялинкою і в ці дні загадують найзаповітніші мрії, які обов'язково збуваються.

Дорослі, так само як і малюки, вірять у диво, хочуть, щоб з ними в новорічну ніч відбулося диво, і в більшості випадків цьому сприяють новорічні подарунки. Купити подарунок на Новий Рік, значить на крок наблизитись до очікуваної казки, ощасливити когось чи порадувати себе. Дарувати подарунок не менш приємно, ніж отримувати його.

Декілька цікавих фактів про новорічні подарунки різних країн
Якщо в Ісландії, дитина під ялинкою в коробці знайшла сиру картоплю, то це говорить про те, що вона погано поводилася протягом року, що минає, і на більше не заслужила.
Якщо ви вирішили зустріти Новий рік у Китаї, то не даруйте друзям настінний або наручний годинник, адже для них вони є символом смерті.
Найкращий презент для шведів – це свічка. Вона символізує не тільки тепло і домашній затишок, але й є додатковим освітленням, оскільки сонце швидко заходить і о 13-14 годині може настати непроглядна темрява.
Що подарувати на Новий рік друзям, рідним, коханим та колегам? Звичайно ж, солодкий новорічний подарунок (mir-podarkoff.com.ua/catalog). Що може бути краще і для дорослого, і для дитини, ніж свіжі цукерки в красивій святковій упаковці, яка сама дарує нам відчуття свята. Адже саме у свято Новий рік – кожен чекає чарівництва, чудес та надій.

А ще ми можемо поділитися з Вами трьома причинами завчасної покупки солодких новорічних подарунків , просто натисніть Готуй сани влітку

 

Ми в соціальних мережах