Поділитися
X

Солодкі новорічні подарунки і солодкі набори оптом 2023-2024

Солодкі новорічні подарунки

26 жовтня 2021 р. 12:16

Солодкі новорічні подарунки

Новий рік, це одне з найулюбленіших свят для наших дітей! Не знаєте, що подарувати Вашій дитині? Солодкі новорічні подарунки та іграшки – це найкращий подарунок для дітей.


Чим відомий солодкий подарунок?

Солодощі люблять як дорослі, так і діти. Вони нагадують нам дитинство. Новорічні подарунки можуть містити лише шоколадні цукерки або можуть бути з карамельками – дітям сподобається будь-який варіант. Важливо подарувати дитині відчуття справжнього новорічного свята. Скласти новорічний подарунковий набір можна самостійно або придбати готовий варіант в інтернет-магазині Світ Подаркофф. Самостійно зібрати гарний набір якісних, смачних солодощів досить складно. Пропонуємо скористатися нашими послугами. Наші спеціалісти ретельно складають солодкий подарунок, використовуючи найкращі цукерки провідних кондитерських торгових марок. Вибирайте простий набір у картонній упаковці або купити м'яку іграшку з цукерками всередині, зробивши дитині сюрприз! Ми працюємо із провідними кондитерськими компаніями: Рошен, АВК, Лукас, Нестле, Балу, Марс.

Як вибрати подарунковий набір із цукерок?

Ви зможете придбати готовий набір будь-якого виробника або вибрати міксований набір. При виборі потрібно визначитися з:

Бажаною вагою подарунка. Представлені набори вагою від 200 до 1000 грам, також за бажанням можна замовити солодкий подарунок вагою та понад 1 кг.

Орієнтовною вартістю. Залежить від розміру набору, вигляду, дизайну. Вартість подарункового набору – від 38 до 460 грн;

Вид упаковки. Доступні барвисті варіанти з картону, жерсті, тубусів, м'якої іграшки.

Яскравий дизайн, смачні цукерки та приємна вартість – основні причини популярності наших новорічних цукеркових наборів. Для Вас це шанс не ламати голову над пошуком новорічних подарунків, заощадити час та нерви.

Де та як придбати подарунок?

У каталозі подарунків представлено широкий асортимент подарункових наборів. Ви зможете ознайомитись зі складом кожного набору, вибрати відповідний шоколадний або карамельний подарунок залежно від Вашої переваги. Будьте певні – наші подарунки сподобаються не лише дітям, а й дорослим!

Вибирайте відповідний варіант новорічного подарунка та наші консультанти допоможуть Вам з питаннями оформлення замовлення, оплати, доставки.

Ми в соціальних мережах